Gyakran ismételt kérdések

Melyik korosztály jelentkezhet a zeneórákra?


Tantervünk főleg a 6-17 éves korsztályt fedi le, de szeretettel várunk ennél idősebb jelentkezőket is, felnőttetek, önmegvalósítókat. Sőt, vállalunk zenei pályára készülőknek vizsgára, szakgimnáziumi vagy egyetemi felvételire és egyéb megmérettetésekre is felkészítést.
Az 5-6 éves korosztályú gyermekek tanításának vállalását a bemutatkozó órán felmért képességek döntik el. Bár fontos tényező, de nem feltétlen a tehetségen múlik, sokkal inkább a fejleszthetőség, a koncentráció, a figyelem és a lelkesedés az, amit szeretünk látni egy új diákon.
A felnőttképzésről pedig fontos megemlíteni, hogy sosem késő elkezdeni, erre jó példa, hogy a legidősebb tanítványunk 65 éves.
Mi történik, ha nem vagyok elégedett a tanárral?


Ha bármifajta kétsége támadna, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a info@zeneotthon.hu email címen. Amennyiben a probléma nem megoldható a jelenlegi tanárral, mindent megteszünk, hogy egy másikat biztosítsunk.
Van szereplési lehetőség a diákoknak?


Van. Minden tanév végén rendezünk egy tanévzáró koncertet, melyen az összes diák megmutathatja tehetségét egyéni produkcióval vagy tásulatként, különböző hangszerekből álló együttesként.
Én választom ki a tanárom?


A tanárok megválasztása munkánk fontos része, mely során az órarenden túl figyelmbe vesszük a diák zenei ízlését, célját a hangszertanulással és egyéb tényezőket, törekedve a lehető legjobb tanár-diák párosításra.
Mikor vannak az órák?


A bemutatkozó órán tanárunkkal fogják egyeztetni a rendszeres órákat.
Hetente egy 60 perces alkalmat fognak beosztani, minden hétre ugyanakkor.
Mikor és hogyan történik a fizetés?


Fizetni jelenleg utalással, vagy készpénzzel lehet (utóbbit a tanárnál). Dolgozunk az online bankkártyás fizetés lehetőségén. Utalás esetén a tárgyhónap 10-ig kell az órák díját rendezni, készpénz esetén a hónap első óráján. Kivétel ez alól a szeptember, ugyanis a tanévet 16-án kezdjük meg.
Mi a helyzet akkor, ha le kell mondadunk az órát?


Ilyenkor mindenek előtt kérjük értesítsék a tanárt. A lemondott órák díját nem áll módunkban visszatéríteni, azonban minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy létrejöhessen pótóra, de garantálni a pontos beosztás miatt nem tudjuk azt.

Ha egyéb kérdése lenne, kérjük írjunk nekünk!

Kapcsolatfelvétel

Köszönjük a kapcsolatfelvételt!